Cautare

512 de rezultate pentru "e mail" (2.70 secunde)
Ofertele sunt actualizate in fiecare zi, iar pentru clienti e mai comod sa se informeze de acasa", a declarat Mihai Mehedintu, directorul agentiei imobiliare Mehedintu.
Pe locul intai se afla Win32.Netsky.P@mm, care a infectat 12,45 la suta dintre calculatoare, fiind urmat de Win32.Zafi.B@mm, cu 9,52 de procente, Win32.Nyxem.E@mm, cu 8,08 procente, Win32.Antiman.C@mm, cu 7,08 procente, Win32.Lovgate.V@mm, cu 5,9 procente, Win32.Worm.Mytob.C, cu 4,06 procente, Worm.Mytob.C, cu 3,41 procente, Worm.Mytob.Q, cu 3,27 procente, Win32.Lovgate.W@mm, cu 2,73 procente, iar locul al zecelea este ocupat de Win32.Zafi.D@mm, cu 2,51 procente.
domeniu.ro, 50 Mb pentru site web si cinci adrese de e-mail in domeniul ales de client. Abonamentul pentru aceste pachete se adauga la cel lunar de baza pentru linia telefonica.
Plata la comercianti, cu buletinul Bancile au obligatia de a pune la dispozitia utilizatorului, la cererea expresa a acestuia, evidentele aferente tranzactiilor efectuate prin intermediul instrumentului de plata electronica apartinand detinatorului, inclusiv extrasele de cont, pe suport hartie, la domiciliul acestuia si/sau la sediile unitatilor emitentului si/sau prin orice alte mijloace de telecomunicare electronica (e-mail, WAP, SMS, facsimil) in termen de 48 de ore de la solicitarea detinatorului cardului.
Call center-ul va functiona in perioada 18 septembrie -20 decembrie 2006, de luni pana vineri, inte orele 09.00-17.00, iar intrebarile pot fi adresate prin telefon, sau in scris, prin e-mail sau posta.
215 asa prevede, trebuie sa ne conformam pentru transparenta, deoarece asa cer normele UE", a afirmat prefectul de Valcea. Unii primari nici nu stiu ce este aceea o pagina web si o confunda cu adresa de e-mail.
Facand o astfel de analiza, nu e exclus sa descoperiti ca alocati mult timp unor lucruri inutile, ca, de exemplu, stergerea mesajelor mai vechi din e-mail.
Locuitorii Mangaliei pot trimite propunerile si sugestiile in scris, la Centrul de Informatii pentru Cetateni din cadrul primariei sau pe mail-ul institutiei, pana pe 18 aprilie.
Sugestiile pot fi trimise prin posta, fax sau e-mail catre Cabinetul purtatorului de cuvant al ANAF, cu mentiunea "Conf. Legii nr.
Formularele pot fi completate si predate numai personal la sediile de subscriere si nu pot fi transmise prin fax sau e-mail.
Sistemul este asemanator cu cel din tarile europene“, a explicat Silviu Cotiga.„Registrele depuse sunt gestionate de Bucuresti“Potrivit legislatiei în vigoare, angajatorii puteau transmite registrele atât on line (procedura presupunea ca angajatorii sa se prezinte la ITM pentru a obtine aprobarea accesului la portal - denumire utilizator si parola), cât si prin e-mail, pe baza de semnatura electronica (www.inspectia muncii.ro), respectiv pe suport electronic (CD sau discheta), direct la ITM Dolj.
eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Agora News, Sintetic si NetReport.Nu uitati, joi, 7 iunie, Agora Media va asteapta la sala de conferinte a Hotelului Plaza din Craiova, cu cele mai bune solutii pentru afaceri durabile.Ne puteti contacta la telefon: 021-529.17.77 sau e-mail: [email protected]
eWEEK, Channel Partner, PC Magazine, Agora News, Sintetic si NetReport.Nu uitati, joi, 7 iunie, Agora Media va asteapta la sala de conferinte a Hotelului Plaza din Craiova, cu cele mai bune solutii pentru afaceri durabile.Ne puteti contacta la telefon: 021-529.17.77 sau e-mail: [email protected]
În plus, are o serie de rubrici precum cea care include datele personale (nume, prenume, adresa, telefon, fax, e-mail, nationalitate, data nasterii, sex) sau cea referitoare la experienta profesionala (fiecare experienta profesionala pertinenta, începând cu cea mai recenta - perioada, principalele activitati si responsabilitati, numele angajatorilor).
un nou Centru de Contact BCR prin intermediul caruia clientii vor avea posibilitatea sa efectueze multiple operatii si sa beneficieze de asistenta specializata prin intermediul telefonului si prin e-mail;
In urma depunerii documentelor anterior mentionate la unitatea fiscala, Autoritatea de certificare transmite pe adresa de e-mail a solicitantului mesajul de acceptare a cererii certificatului digital, impreuna cu codul de identificare al certificatului care va fi instalat in programul de internet al solicitantului.
Nu asta e problema, partea cea mai grea este sa rezisti“, a spus Toni Dinca, aratând ca, în cei opt ani de activitate, pe piata de profil din Craiova au aparut si disparut vreo 20 de agentii de modele.
Nu asta e problema, partea cea mai grea este sa rezisti“, a spus Toni Dinca, aratând ca, în cei opt ani de activitate, pe piata de profil din Craiova au aparut si disparut vreo 20 de agentii de modele.
Marea diferenta între acest tip de interviu si cele fata în fata este ca angajatorul si intervievatul nu se vad, fapt care, de multe ori, este în avantajul candidatului la post deoarece, aflându-se într-un loc cunoscut în momentul interviului, este mult mai relaxat.Ce e bine sa facetiPotrivit specialistilor, interviurile prin telefon trebuie tratate cu la fel de mula seriozitate ca si cele fata în fata, astfel ca sfatul general este de a fi la fel de pregatiti.
Pe langa apeluri si e-mail, clientii Cosmote pot intra in legatura cu departamentul de relatii cu clientii direct de pe site-ul companiei sau trimitand un fax.
google-analytics.com